Varianta 1- Comandă online
Adăugați produse în coșul dv.s de cumpărături folosind butonul Adaugă în cos”. apoi, după ce ați adăugat toate produsele care le doriți în cos plasați comanda (din colt dreapta sus) folosind ,,Plasați Comanda" puteți sa plasați o comanda cu sau fără cont pe website-ul nostru, completați datele cerute, adresa de livrare, alegeți metoda de plata și confirmați comanda. 

Un reprezentant otelbetononline vă va contacta telefonic pentru a vă confirma comanda și pentru a vă comunica prețul și timpul de livrare.

Varianta 2- Comandă prin e-mail

Notați-vă produsele dorite și transmiteți-ni-le pe e-mail la office@otelbetononline.ro alături de datele dvs. de livrare precum și un număr de telefon.

Varianta 3- Comandă telefonic

Pentru persoane care doresc sa realizeze o comanda telefonică vă rugăm să ne apelați  numărul de telefon 0769 259 272 sau 0763 300 140 

Spre deosebire de variantele 1 și 2 care sunt disponibile 24/7 , această variantă este disponibilă doar în timpul orelor de lucru   Luni- Vineri 8-18 și Sâmbăta 8-14


Indiferent de ce metodă alegeți vă mulțumim pentru comanda dvs.
Echipa otelbetononline.ro

Livrare

ADRESA DEPOZITULUI NOSTRU ESTE - 1 Romanesti (DN 1) Jud. Prahova. (LINK GOOGLEMAPS)  

Încercăm să livrăm produsele noastre acolo unde este nevoie, folosind flota auto proprie, dar fiind faptul ca vindem elemente din otel beton din motive evidente costul de livrare depinde de distanța față de depozitul nostru. 

Termenul de livrare variază în funcție de comanda și de locație  dar în general vă puteți aștepta la un termen de livrare intre 1 și 3 zile lucrătoare.

Livrăm în Prahova, București și Ilfov precum și în județele limitrofe

Orice comanda de minim 2500 de lei beneficiază de livrare gratuită in limita a 25 de km de la depozit.

Pentru orice alta situație de livrare dați-ne un telefon, ne comunicați adresa, calculăm împreuna distanța și suntem deschiși oricărei colaborări.

Dacă nu doriți livrare puteți oricând să ridicați comanda dvs. de la depozitul nostru fără nici un alt cost.