Despre noi

Istrate General Construct SRL este o societate comerciala infiintata in 2015 cu capital integral privat romanesc. Ne desfasuram activitatea in doua domenii legate de piata materialelor de constructii.

A-Depot – depozitul de materiale de constructii
A-Depot steel center – atelierul de fasonare otel beton.

Prin intermediul unei echipe tinere si dinamice de profesionisti, si unui management bazat pe proactivitate, ne concentram pe obtinerea excelentei , vanzand si creand produse de inalta calitate, utilizand resursele noastre tehnologice si capitalul uman pentru a maximiza satisfactia clientilor nostrii.

Scopul nostru este a oferi preturi competitive pentru otelul beton fasonat si alte materiale de constructii, minimizarea termenului de executie si livrarea in santierul clientului in termenii conveniti. Ne straduim sa continuam si sa dezvoltam relatiile cu clientii nostrii fie persoane juridice sau persoane fizice si atragerea de noi clienti , bazandu-ne pe onestitate si professionalism.

Activitate:

Fasonare otel beton

În mod tradițional, armaturile de oțetel beton se fabricau pe șantier, manual, într-un mod foarte complicat, ceea ce a implicat o forță mare de muncă și o cantitate imensă de pierderi de oțel. Acest lucru nu înseamnă numai costuri mai mari, dar și perioade foarte lungi de construcție. În consecință, cererea de armătură din oțel fabricat in ateliere specializate a crescut. Acesta este în special cazul în care companiile contractante lucrează la infrastructuri rapide sau la proiecte comerciale. Printr-o combinație foarte judicioasă a tehnologiei, a echipamentelor și a software-ului "State of the Art", am reușit să satisfacem cerințele exacte ale diferiților contractanți.- Oferim contractorului un serviciu rapid și eficient prin furnizarea de oțel livrat conform etapelor de constructie. În acest mod, contractorul este pregătit să folosească oțelul tăiat și îndoit, legat și marcat, Fiecare legatura de bare sau de etrieri poate fi identificată printr-o marcă pe eticheta atasata, care reflectă punctul specific în care urmează să fie utilizat.
Mai mult decât atât, contractorul nu trebuie să-și facă griji în legătură cu risipa generată de tăierea oțelului, utilizand un soft integrat de precalcul si optimizare a barelor, reducand semnificativ cupoanele inutilizabile.

Inchiriere scule si echipamente cu posibilitate de transport in santierul tau:

Mini Buldoexcavator JCB, Mai Compactor, Rigla vibratoare, Placa vibratoare, Elicopter finisat beton, Vibrator pentru beton, Ciocan demolator, Popi metalici, Schela mobila.

Vanzare produse metalurgice:

Otel beton rotund cu profil periodic: PC52, PC60, BST, Otel beton rotund cu profil neted: OB37, Plase sudate cu diametrul de la 3.5 la 8mm, sarma, cuie, etc...

Materiale de constructii

Mortare, Ciment, Caramida, BCA

Materiale pentru instalatii electrice si sanitare

Cabluri, doze, tuburi, tevi, conducte, racorduri, etc...